Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ожеледиця

ГУ ДСНС України у Львівській області

Субота, 30 грудня 2023, 11:00

Ожеледиця та сильний вітер ускладнюють рух на дорогах Львівщини

ожеледиця

Головне управління ДСНС України у Львівській області попереджає про складні погодні умови на дорогах регіону.

За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні вдень очікуються пориви вітру 15-20 м/с, а 31 грудня вночі та вранці на дорогах ожеледиця.

Водіям радять бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем, вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. При ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, тому необхідно дотримуватися безпечної дистанції між автомобілями.

Пішоходам також слід проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці. Намагайтеся не ходити під розлогими деревами, а також тримайтеся якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередач та дахів будинків. Пориви вітру можуть пошкодити ці об’єкти та створити небезпеку для життя і здоров’я людей.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з погодними умовами, звертайтеся до Служби порятунку “101”. Дбайте про свою безпеку та безпеку оточуючих. Будьте уважні та обережні!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.