Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ракетні удари на Львівщині

ЛОВА

Понеділок, 1 січня 2024, 14:43

Уламки ракет знайдено на території Камʼянка-Бузької та Бібрської громад

ракетні удари на Львівщині

Також одна будівля знищена, ще п'ять пошкоджені за результатами нічної атаки безпілотниками у Львівській тергромаді. 

Сьогодні на території двох громад Львівської області було знайдено уламки ракет. 

Про це повідомила Львівська ОВА.

На території Кам'янка-Бузької громади у 300 метрах від житлового сектору виявили уламки крилатої ракети. Їх уже обстежили фахівці. За їхнім висновком, ці уламки не становлять небезпеки.

На території Бібрської громади, за 600 метрів до найближчих жител, також виявили уламок крилатої ракети. Можливо вціліла бойова частина. Зараз спеціалісти ДСНС проводять підготовчі роботи, щоб безпечно знищити її. 

Львівська ОВА також назвала кількість пошкоджених будинків на території Львівської громади, яких загалом є шість.

У Дублянах, окрім пошкоджень будівлі  факультету землевпорядкування і туризму Львівського національного університету Природокористування, у сусідній будівлі знищене засклення 19 вікон.

У Львові на вулиці Білогорща знищена будівля музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича. Також вибуховою хвилею пошкодило три будинки, зокрема перекриття будинку 1920 року забудови, вікна. Комісії оглядають дахи та горища. Підраховують збитки.

Нагадаємо, сьогодні унаслідок влучання уламків БпЛА виникла пожежа у музеї генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича у Білогорщі, Львів. Також через падіння уламків «шахеда» у Дублянах зруйновані дах у будинку, де розміщений факультет землевпорядкування і туризму Львівського національного університету Природокористування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.