Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

знищений Музей Шухевича

lvivrada.gov.ua

Вівторок, 2 січня 2024, 11:40

У Львові виділять кошти на нові вікна і двері для мешканців постраждалих від обстрілу будинків

знищений Музей Шухевича

Депутати погодили порядок компенсацій для мешканців будинків, які постраждали від російського обстрілу 1 січня.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 2 січня, на позачерговому засіданні комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради депутати погодили порядок компенсацій для мешканців будинків, які постраждали від ворожого обстрілу 1 січня 2024 року.

Йдеться про кошти з резервного фонду бюджету міста на відновлення вибитих вікон і дверей.

Зокрема, внаслідок влучання були пошкоджені 3 будинки у Білогорщі та 3 будинки у Дублянах Львівської ОТГ. Всього близько 40 вікон та 1 двері. За кожне вибите вікно місто компенсує 12 тисяч гривень, за одні вибиті вхідні двері – 8 тисяч.

Зазначимо, зранку 1 січня Львівську область атакували ворожі безпілотники. Внаслідок влучання уламків БпЛА виникла пожежа у музеї генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича на вулиці Білогорща у Львові. Будівля зруйнована повністю.

Також через падіння уламків "шахеда" у Дублянах зруйновані дах на площі 600 м² та перекриття на площі 120 м², знищені 5 вікон у будинку, де розміщений факультет землевпорядкування і туризму Львівського національного університету природокористування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.