Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

черги на кордоні

dspu.gov.ua

Середа, 3 січня 2024, 09:53

Черги на кордоні з Польщею: ситуація станом на 9:00 3 січня

черги на кордоні

Українці, які планують виїхати з Львівської області в Польщу, повинні бути готові до довгого очікування на кордоні.

За даними Держприкордонслужби України, станом на 9:00 сьогодні, у пунктах пропуску «Угринів», «Рава-Руська», «Грушів», «Краківець», «Шегині» та «Смільниця» спостерігаються значні черги легкових автомобілів та автобусів.

Пропуск пішоходів здійснюється лише у пункті пропуску «Шегині» у обох напрямках.

Найбільша кількість транспортних засобів очікує на виїзд в пункті пропуску «Краківець» - 140 л/а та 20 автобусів. Найменша - у пункті пропуску «Угринів» - 20 л/а та 0 автобусів. У пункті пропуску «Нижанковичі» здійснюється пропуск лише вантажівок з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу (крім цистерн, для небезпечних вантажів, у т.ч. ПММ).

Держприкордонслужба України закликає громадян враховувати ситуацію на кордоні та планувати свої поїздки заздалегідь. Також рекомендується користуватися електронною чергою, яка дозволяє зарезервувати час пропуску через певний пункт пропуску. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.