Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Погода

Львів

24tv.ua

Середа, 3 січня 2024, 17:38

У Львові та області очікується похолодання та снігопад

Львів

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про зміну погоди найближчими днями. 

За прогнозами синоптиків, у четвер, 4 січня, у Львівській області буде хмарно, часом дощ, вітер південно-західний, 9 – 14 м/с, температура вночі 2 – 7° тепла, вдень 4 – 9° тепла. З наступанням вечора почнеться дощ, який триватиме до п’ятниці, 5 січня. 

У п’ятницю, 5 січня, дощ перейде в мокрий сніг, який випадатиме по всій території області. На дорогах можлива ожеледиця, тому водіям слід бути обережними. Вітер західний, 9 – 14 м/с, вночі пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 0 – 5° тепла, вдень 2 – 7° тепла.

У суботу, 6 січня, часом дощ з переходом в мокрий сніг та сніг, на дорогах ожеледиця. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0 – 5° тепла.

7 січня, неділя: хмарно, часом мокрий сніг та сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 9 – 14 м/с. Температура впродовж доби 0 – 5° морозу.

8 січня, понеділок: хмарно, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 6 – 11° морозу, вдень 3 – 8° морозу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.