Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Четвер, 4 січня 2024, 15:36

На Львівщині голова сільради незаконно передала у власність мешканців майже один гектар землі

земельна ділянка

Голова однієї з сільських рад Яворівського району погодила неправомірну передачу трьох земельних ділянок вартістю близько трьох мільйонів гривень.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Внаслідок незаконних дій посадовиці, під час неправомірної передачі земельних ділянок з комунальної у приватну власність, державі було завдано збитків на загальну суму майже три мільйони гривень. 

Як встановили правоохоронці, у 2020 році голова однієї з сільських рад Яворівського району, зловживаючи службовим становищем та маючи намір щодо неправомірної передачі у власність мешканців села трьох земельних ділянок загальною площею майже один гектар та загальною вартістю близько трьох мільйонів гривень.

"Посадовиця вчинила службові підроблення, а також погодила та видала відповідні рішення сільської ради, що призвело до неправомірної передачі вказаних ділянок у приватну власність"  – йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

 Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.