Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Медика блокада

П'ятниця, 5 січня 2024, 09:32

Вантажівки на в’їзд в Україну з Польщі чекають 55 годин

Медика блокада

Найбільші черги на виїзд з Львівської області до Польщі спостерігаються у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Краківець».

Станом на 7 ранку сьогодні для вантажівок час очікування перед пропускним пунктом Медика становив 55 годин, а перед Кросценко – 3 години.

Про це повідомила прикордонна служба Польщі.

За даними Державної прикордонної служби України, станом на 09.00  сьогодні  найбільші черги на виїзд з Львівської області до Польщі спостерігаються у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Краківець».

У першому з них очікують на перетин кордону 50 легкових автомобілів та 15 автобусів, у другому - 14 автобусів. Пропуск пішоходів у цих пунктах не здійснюється.

У пункті пропуску «Шегині» черга складає 15 легкових автомобілів та 11 автобусів. Пропуск пішоходів здійснюється в обох напрямках.

У пункті пропуску «Угринів» очікують на перетин кордону 35 легкових автомобілів. Пропуск пішоходів та автобусів не здійснюється.

У пункті пропуску «Грушів» черга складає лише один автобус. Пропуск пішоходів та легкових автомобілів не здійснюється.

У пункті пропуску «Смільниця» черг немає. Пропуск пішоходів, легкових автомобілів та автобусів не здійснюється.

У пункті пропуску «Нижанковичі» здійснюється пропуск лише вантажівок з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу (крім цистерн, для небезпечних вантажів, у т.ч. ПММ). За даними електронної черги, на перетин кордону очікують 1306 вантажівок.

Нагадаємо, вчора польські фермери відновили блокаду пункту пропуску «Медика-Шегині».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.