Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візуалізація

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 8 січня 2024, 11:25

У Львові на вулиці Генерала Чупринки збудують готельний комплекс з трирівневим наземним паркінгом

візуалізація

Готель із семи секцій збудують навпроти головного корпусу лісотехнічного університету, однак забудовник повинен зменшити висоту на один поверх.

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

У п'ятницю, 5 січня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

Згідно рішення, на вул. Генерала Чупринки, 130 проведуть реконструкцію нежитлової будівлі недіючої котельні під готель з наземною автостоянкою. За словами Антона Коломєйцева паркінг розташують на трьох рівнях, у ньому передбачено 49 машиномісць. Стільки ж повинно було бути готельних номерів, однак їх кількість зменшать через недопустимість висоти будівлі. 

"Були прийняті історичні регламенти, затверджені Львівською ОВА, і згідно з ними ця висотність має бути ще нижчою, тому об'єкт буде на поверх нищим, ніж зображено на візуалізації. Відповідно, його висота становитиме 20,10 м" – пояснив Антон Коломєйцев.

Згідно з візуалізацією готель повинен складатися із семи секцій, поверховістю від 5 до 7 поверхів. Також проектом передбачений дитячий майданчик. Поруч із проектованим готелем знаходиться Спортивний комплекс "Електрон", футбольне поле та головний корпус Національного лісотехнічного університету України.

Нагадаємо, у 2019 році  виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови на будівництво житлового комплексу для працівників  "Електрону" на вул. Генерала Чупринки, 130.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.