Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий і Андрій Москаленко

Вівторок, 9 січня 2024, 11:51

Милосердний Садовий взяв під особливу опіку маленьку зарплату Москаленка

Андрій Садовий і Андрій Москаленко

Міський голова Львова заявив, що його заступнику Андрію Москаленко видали річну допомогу майже 60 тисяч гривень на виготовлення британської візи.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, інформація про те, що його перший заступник Андрій Москаленко щомісяця отримує зарплату 150 тисяч гривень – брехня і маніпуляція.

"Його щомісячний дохід від 45 до 55 тисяч. У листопаді він отримав відрядні, які перед тим витратив на поїздку за кордон. Це ще + 14 тисяч гривень, а привіз для Львова 100 тисяч євро грантової підтримки за перемогу у конкурсі Європейська столиця інновацій" – написав Андрій Садовий.
 
Також він додав, що Андрій Москаленко отримав одноразову річну матеріальну допомогу розміром 59 тисяч гривень, більшу частину якої витратив на виготовлення британської візи. 
 
 
"У Львові директор школи отримує на руки до 40 тисяч гривень, висококваліфікований лікар, чи керівник медичної установи може офіційно отримувати до 100 тисяч гривень. А от заступник міського голови, який несе відповідальність за мільярдний бюджет чомусь має бути бідним і думати не про місто, а як дожити до наступної зарплати" – додав Садовий.
 
Нагадаємо, у листопаді 2023 року Андрію Москаленку нарахували 147 тисяч гривень зарплати.
 
Додамо, у січні минулого року Москаленку нарахували 182 тис. грн зарплати, у лютому – 95 тис. грн, у березні – 55 тис. грн, у квітнітравнічервнілипні – 67 тис. грн, у серпні – 81 тис. грн, у вересніжовтні – 76 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.