Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сім'я Гринкевичів

ФБ sokolovsky.inform

Вівторок, 9 січня 2024, 13:57

Міністерство оборони розірве договори з компаніями Гринкевича, якого затримали за хабар

сім'я Гринкевичів

Це стосується всіх компаній, що пов'язані із сім'єю львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича.

Про це сьогодні, 9 січня, на пресконференції заявив заступник міністра оборони Віталій Половенко.

За його словами Міністерство оборони вирішило розірвати договори з компаніями, пов'язаними з родиною львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича.

"Стосовно кейсу Гринкевичів. Після публікації у ЗМІ Міністерством оборони відразу було прийнято рішення стосовно розірвання тих договорів, які були укладені в Міністерстві оборони" – заявив Віталій Половенко.

Нагадаємо, 29 грудня 2023 року працівники ДБР затримали львівського бізнесмена, одного з найбільших постачальників Міноборони, який пропонував хабар у 500 тисяч доларів одному з керівників Головного слідчого управління Бюро за сприяння у поверненні  майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування. За неофіційними даними, йдеться про постачальника одягу для ЗСУ Гринкевича. 

30 грудня 2023 року йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю застави в розмірі 429 млн 440 тис. гривень.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький, заявив, що ніяк не причетний до можливої протиправної діяльності Ігоря Гринкевича в Міноборони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.