Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 15 січня 2024, 10:51

За вихідні на Львівщині три авто та вантажівка злетіли з дороги

дтп

В одному із автомобілів перебувало двоє малюків, в усіх цих випадках – без потерпілих

Про це повідомила Патрульна поліція Львівської області на своїй сторінці у Facebook.
 
На автодорозі Львів – Краковець патрульні 2-го батальйону виявили автомобіль Peugeot 208 у кюветі. 37-річна мешканка міста Дніпро сказала, що не впоралася з керуванням. Вона попросила допомоги у пошуку евакуатора, оскільки не місцева і не орієнтується.
 
"Другий випадок стався зранку наступного дня. Той самий екіпаж на тій самій дорозі, прямуючи на квадрат патрулювання, виявив вантажівку, що застрягла у відбійнику. Це ускладнило рух для інших транспортних засобів, тому довелося залучили снігоприбиральну техніку на допомогу, відтак вдалося витягнути автомобіль з пастки" – повідомили патрульні.
 
Напередодні в обід на автодорозі Жовква – Червоноград, патрульні помітили два автомобілі, що кілька хвилин до цього з'їхали у кювет. Водії повідомили, що на дорозі утворився перемет. Патрульні викликали дорожню службу, яка обслуговує згадану ділянку дороги та евакуатори.
 
"В одному із автомобілів перебувало двоє малюків. Їх зігріли у службовому автомобілі. Патрульні забезпечували реверсний рух, під час роботи евакуатора. На щастя, в усіх цих випадках – без потерпілих" – йдеться у повідомленні.
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.