Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 17 січня 2024, 09:14

У Львові прощатимуться з двома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львів

Сьогодні у Львові прощатимуться з Героями Павлом Сехом та Ігорем Комплікевичем.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 17 січня, Львів попрощається з бійцем 25-го окремого стрілецького батальйону Сухопутних військ ЗСУ Павлом Сехом та бійцем 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки Нацакадемії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Ігорем Комплікевичем, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками. 

Чин похорону Павла Сеха розпочнеться об 11:00 год у Храмі святих Апостолів Петра і Павла, вул. Лукасевича, 15. Поховають воїна на Ряснянському кладовищі.

Прощання з Ігорем Комплікевичем розпочнеться о 12:00 год в рідному дому військового (с. Підбірці, вул. Романюка 9), після чого буде чин похорону в місцевій церкві святого Миколая. Поховають воїна на кладовищі в селі Підбірці.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.