Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Гриневич

Instagram Романа Гриневича

П'ятниця, 19 січня 2024, 09:36

ДБР оголосили в розшук сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича

Роман Гриневич

Правоохоронці оголосили в розшук Романа Гринкевича, його підозрюють у справі про закупівлі Міністерства оборони.

Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань.

Бюро викрило організовану групу на оборудках із закупівлями одягу та білизни для ЗСУ. Вони завдали державному бюджету України збитків на майже мільярд гривень. Вчора 5 членам угруповання було повідомлено про підозру та затримано, однак один з них досі переховується.

"Вчора проводилися низка невідкладних обшуків, щоб знайти й затримати членів злочинного угруповання, в тому числі родича львівського бізнесмена. На жаль його поки не знайшли, але підозра в шахрайстві та участі в злочинному угрупованні йому оголошена в установленому законом порядку" – повідомила радниця ДБР Тетяна Сапьян.

Вона зазначила, що його оголошено в розшук. Якщо комусь відомо про його місцеперебування, просять повідомити правоохоронні органи. Кордон він офіційно не перетинав.

Нагадаємо, 17 січня працівники ДБР повідомили про підозру львівському бізнесмену Ігорю Гринкевичу та ще чотирьом особам (директорів його підприємств та представника компанії), серед яких його син Роман Гринкевич, яких підозрюють у завданні державному бюджету збитків на майже мільярд гривень.

Додамо, 29 грудня 2023 року працівники ДБР затримали львівського бізнесмена, постачальника одягу для ЗСУ Ігоря Гринкевича, який пропонував хабар у 500 тисяч доларів одному з керівників Головного слідчого управління Бюро за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.