Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 19 січня 2024, 11:54

У Львові призупинили подачу води до мешканців восьми вулиць через аварію на водопроводі

ремонтні роботи

На перехресті вулиць Грінченка – Чигиринська тривають ремонтні роботи із заміни аварійної ділянки магістрального водогону.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 19 січня, через роботи з заміни аварійної ділянки магістрального водогону, яка пролягає під дорогою, на перехресті вулиць Грінченка – Чигиринська, мешканці навколишніх вулиць залишились без водопостачання.

Зокрема, до 20.00 год призупинено водопостачання до вулиць: Полунична, Ламана, Грінченка, 1, 5, 11б, 13, 19, Купальська, 1, 2а, Очаківська, 5, 7, Степового, 2, 9, Творча, 2, 14, 16, 38, Чигиринська, 28а, 28, 29, 30, 32, 33, 34, 36, 38.

Над ліквідацією аварійної ситуації, яка виникла ще вчора ввечері, цілу ніч працювали і продовжують роботу бригади "Львівводоканалу". Для мешканців, які тимчасово не мають води, на розі вулиць Грінченка – Творча встановили водовоз. 

"Вчора працівники нашого підприємства до пізньої ночі монтували запірні засуви з обох боків дороги, аби мати можливість відключити водогін, який прокладений у футлярі під дорожнім полотном, демонтувати його та прокласти нову ділянку водогону. Однак, внаслідок повторного витоку води, який трапився після завершення ремонтних робіт та запуску водопостачання, працівникам підприємства довелося продовжити роботи до ранку" – пояснили у ЛМКП "Львівводоканал".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.