Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 22 січня 2024, 14:53

Садовий викинув 75 тисяч гривень на офісне приладдя

Андрій Садовий

Міська рада закупила у львівського підприємця понад 1000 предметів офісного устаткування на 75 тисяч гривень.

Департамент «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на закупівлю 1364 одиниць різного обладнання, що необхідне для утримання апарату місцевого самоврядування.

Переможцем обрали підприємця Андрія Шпичку, який погодився поставити товар на вимогу міської ради за ціною 75 750 гривень. Виконати замовлення він зобов'язаний до 31 грудня 2024 року.

За даними аналітичної системи YouControl, Андрій Шпичка як фізична особа-підприємець зареєстрований у Львові з 2001 року. Протягом 22 років він надає послуги посередника в торгівлі меблями, господарською продукцією, залізними та іншими металевими виробами. 

Також львів'янин Шпичка є чинним керівником і кінцевим бенефіціаром торгової фірми «Фаворит», яка спеціалізується на гуртовому збуті продукції широкого асортименту, ремонтує комп'ютерну техніку та має статутний капітал у розмірі 20 500 гривень.

До 2021 року Андрій Шпичка був засновником і учасником фірми «Прес-сервіс», яка виготовляла й реалізовувала поліграфічні матеріали.

Нагадаємо, у січні 2024 року Львівська міська рада витратила 49 тисяч гривень на рекламні елементи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.