Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

dpsu.gov.ua

Вівторок, 23 січня 2024, 10:01

На кордоні з Польщею виявили контрабанду систем Starlink, одягу та автомобільних обігрівачів

контрабанда

У пункті пропуску "Шегині" прикордонники затримали водіїв авто, які незаконно перевозили автомобільні обігрівачі, новий одяг та системи Starlink.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Впродовж 22 січня у пункті пропуску "Шегині" прикордонники затримали водіїв трьох авто, які намагались незаконно ввезти в Україну 10 автономних автомобільних обігрівачів, 42 одиниці нового одягу та 12 штук супутникових систем Starlink.

"Мікроавтобусом Mercedes-Benz на в’їзд в Україну слідував 66-річний тернополянин. В ході спільного з оперативними співробітниками та працівниками митниці огляду прикордонний наряд виявив 10 автономних автомобільних обігрівачів.

Ще одного водія Mercedes-Benz зупинили для перевірки кількома хвилинами пізніше. У багажному відділенні 45-річний чоловік намагався ввезти в Україну 12 штук супутникових систем Starlink.

Третій водій Mercedes-Benz, 56-річний житель Тернопільської області, повідомив, що переміщує пасажирів та особисті речі. Однак в ході перевірки у багажному відділенні авто оглядовики виявили 42 одиниці нового одягу" – йдеться у повідомленні.

Наразі за цими фактами митники склали протоколи. Незадекларований товар вилучили, його вартість встановлюється. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.