Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Четвер, 25 січня 2024, 10:00

На Львівщині прощатимуться з п'ятьма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з Героями Василем Борисенком, Михайлом Бойковим, Віктором Федисем, Володимиром Савоніком та Михайлом Федишиним.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 24 січня, у Львівській області прощаються з бійцями Василем Борисенком та Михайлом Бойковим зі Львова, Віктором Федисем з села Нижні Гаї Дрогобицького району, Володимиром Савоніком з села Пониковиця Золочівського району та Михайлом Федишиним з села Червоне Золочівського району, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Василь Борисенко  львів’янин. З початком повномасштабного вторгнення воював у лавах 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади. У Василя Борисенка залишилися мама, сестри.

Михайло Бойков  львів’янин. З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Після проходження навчань у Великобританії, виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 225-го окремого батальйону територіальної оборони 127-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління "Схід" Сил територіальної оборони ЗСУ. У Михайла Бойкова залишилися мама, дружина, 8-річний син та сестра.

Віктор Федис – родом з села Нижні Гаї Дрогобицького району. Захисник добровольцем пішов захищати державу. Загинув 18 січня 2024 року під час виконання бойових завдань на Запорізькому напрямку фронту. У нього залишились дружина, батько, мати, сестра та донька.

Володимир Савонік – мешканець села Пониковиця Золочівського району. Воїн був штаб-сержантом, начальником радіостанції інженерно-технічної роти.
Загинув 14 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. У захисника залишилися батьки.

Михайло Федишин – мешканець села Червоне Золочівського району. Воїн був старшим механіком-водієм механізованої роти механізованого батальйону військової частини. Загинув 20 січня 2024 року в районі населеного пункту Констянтинівка Краматорського району Донецької області. У захисника залишилися мама і бабуся – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.