Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

П'ятниця, 26 січня 2024, 10:09

На Львівщині прощатимуться з чотирма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з Героями Ігорем Кошлаєм, Андрієм Миляном, Богданом Луциком, Ігорем Стахівим.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 24 січня, у Львівській області прощаються з бійцями Ігорем Кошлаєм та Андрієм Миляном зі Львова, Богданом Луциком з Соснівки, Ігорем Стахівим з села Вороняки Золочівського району.

"Ігор Кошлай – львівʼянин. Воїн від початку повномасштабного вторгнення рф став на захист України. Загинув 7 січня 2024 року, виконуючи бойове завдання у Запорізькому напрямку у віці 50 років. У захисника залишились донька, дружина, сестра.

Андрій Милян – львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників до лав 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади. У Андрія Миляна залишилися мама, дружина, 5-місячний син та сестра.

Богдан Луцик –  житель міста Соснівка. Інспектор прикордонної служби військової частини 9938. Загинув 22 січня під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Ігор Стахів – житель села Вороняки Золочівського району. Воїн був стрільцем-помічником гранатометника 7 парашутно-десантної роти 2 парашутно-десантного батальйону. Загинув 18 січня 2024 року поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області. У захисника залишилися дружина, три доньки і четверо внуків" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.