Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контейнери для збору бляшанок

Фб Львівспецкомунтрансу

П'ятниця, 26 січня 2024, 12:27

У Львові встановили десять нових контейнерів для збору бляшанок на окопні свічки

контейнери для збору бляшанок

У Шевченківському районі розмістили 10 контейнерів зі збору бляшанок задля виготовлення окопних свічок на потреби ЗСУ.

Про це повідомляє ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЛКП "Львівспецкомунтранс" додатково встановило 10 додаткових баків на контейнерних майданчиках у Шевченківському районі Львова для збору бляшанок, необхідних для виготовлення окопних свічок для ЗСУ.

Контейнери розмістили на вулицях району: вул. Пстрака, 4; вул. Грекова, 8; вул. Єрошенка, 6; вул. Золота, 36; вул. Золота, 7; вул. Клепарівська, 24; вул. Хорватська, 21; вул. Яцкова, 18а; вул. Яцкова, 24; вул. Яцкова, 7.

Також бляшанки можна залишити у контейнерах, розміщених у Личаківському районі міста: вул. Барвінських, 16; вул. Лисенка, 32; вул. Мучна, 32; вул. Юрія Руфа, 5; вул. Ніжинська, 9; вул. Парфановичів, 3; вул. Піскова, 17; вул. Смольського, 7; вул. Черемшини, 9; вул. Чернігівська, 7.

Або ж використані бляшанки впродовж робочого тижня можна приносити на вул. Жовківська, 18.

"У спеціально відведених контейнерах для бляшаної тари потрібно залишати лише чисті бляшанки з твердими дном і стінками. Наприклад із-під консервованого горошку, кукурудзи, дитячого харчування чи кормів для тварин тощо. Будь ласка, не викидайте в ці контейнери банки з-під газованих й алкогольних напоїв" – зазначили у ЛКП "Львівспецкомунтранс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.