Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

Понеділок, 29 січня 2024, 09:07

У Львові через пожежу у геріатричному пансіонаті загинув чоловік

пожежа

Пожежа виникла, ймовірно, через куріння в кімнаті 68-річного постраждалого.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.
 
Вчора, 28 січня, о 19:52 годині рятувальникам повідомили про пожежу м. Львові вул. М. Печери в геріатричному пансіонаті.
 
Займання виникло в одній з кімнат на 2-му поверсі пʼятиповерхової будівлі. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику 2- ий поверх був заповнений димом.
 
"Вогнеборці врятували з задимленої кімнати чоловіка. Також, аби гарантувати безпеку спільно з правоохоронцями та персоналом проводилась евакуація людей з інших поверхів. Евакуйовано 130 людей" – йдеться у повідомленні.
 
Внаслідок займання одна людина постраждала. Як повідомили згодом, чоловік помер у лікарні.
 
Причину виникнення займання встановлюють правоохоронці.
 
 
Як повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook, причиною загоряння могло бути куріння у кімнаті, в якій перебував 
68-річний чоловік.
 
"Однією з версій, чому могла статися пожежа, є куріння у кімнаті. Точну причину займання встановлюють правоохоронці. Світла памʼять померлому. Інші люди та приміщення не постраждали" – написав Максим Козицький.
 
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.