Львівська кондитерська фабрика "Ярич" відкрила нову виробничу лінію.
Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Сьогодні у кондитерській фабриці "Ярич" в селі Старий Яричів Кам’янка-Бузького району відкрили третю виробничу лінію з виготовлення затяжного печива та крекерів.
Зокрема, на фабриці встановили обладнання для приготування емульсії, камери ферментації, ламінування, калібрування стрічки тіста та формування заготовок із тіста для випічки.
За словами генерального директора фабрики Тетяни Шермолович, запуск нової лінії дозволить створити додаткові робочі місця, збільшити продуктивність виробництва затяжного печива в 1,5 рази, що становитиме 1 900 тон продукції в місяць.
Станом на сьогодні на кондитерській фабриці "Ярич" працює 526 працівників. Фірма займає 33% українського ринку фасованого печива з торговими марками Maria, Petit Beurre та The Crackers.
Нагадаємо, у листопаді інвестиційна компанія Horizon Capital купила пакет акцій львівської кондитерської фабрики "Ярич".