В приміщенні львівської ратуші, де близько десяти років тому була їдальня, відкрили ресторан.
Реставрація приміщення виконана з усіма вимогами фахівців охорони історичного середовища і обійшлася засновникам ресторану близько 9 млн. грн.
Площа приміщення сягає понад 600 м. кв. За інтер'єром "Ратуша" має шість різних залів.
Щомісячна орендна плата починалась від 42 тис. грн, зараз вона стновить 50 тис. грн. але, очевидно, збільшуватиметься.
В меню переважає класична європейська кухня, а директор ресторану Оксана Шевченко бачить клієнтами не туристів, а звичайних львів'ян. Також адміністратори запевняють, що для їх сусідів зверху, праціників ратуші, діятиме ряд знижок.
Наразі заклад працює у тестовому режимі.