На створення центру з обласного бюджету скерували понад 5 мільйонів гривень.
Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.
Вчора, 13 лютого, у Самбірському професійному ліцеї відкрили навчально-практичний центр "Професійної кулінарії", де навчатимуть майбутніх кухарів-кондитерів, офіціантів, буфетників та барменів.
На створення центру з обласного бюджету скерували понад 5 млн гривень.
Заклад отримав сучасне обладнання, зокрема електричні плити, холодильне устаткування, посудомийні машини та іншу техніку. Також вдалося облаштувати 16 робочих місць, провести капітальний ремонт їдальні і ґанку.
"За останні кілька років нам вдалося створити 54 найсучасніші навчально-практичних центри у закладах професійно-технічної освіти по всій області. Кошти на це залучаємо як з обласного, так і з місцевих та державного бюджетів, допомагає також бізнес" – зазначив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.