Виробництво коньяку та бренді в Україні в січні-березня 2013 року збільшилося на 32,7% - до 0,9 млн декалітрів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Про це йдеться в повідомлення Державного комітету статистики.
Згідно з повідомленням, у березні цього року виробництво коньяку та бренді зросло на 46,2% - до 0,5 млн декалітрів, якщо порівнювати з лютим 2013 року та на 28,6% в порівнянні з березнем попереднього року.
Виробництво горілки з вмістом спирту менш ніж 45,4% за 3 місяці цього року скоротилося на 9,3% - до 7,1 млн декалітрів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Водночас у березні 2013 року у порівнянні з лютим виробництво горілки зросло на 21,8% - до 7,1 млн декалітрів, а якщо порівнювати з березнем 2012 року - скоротилося на 17,6%.