Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

dpsu.gov.ua

Середа, 7 лютого 2024, 09:50

На кордоні з Польщею виявили контрабанду телефонів Apple вартістю понад вісім мільйонів гривень

контрабанда

У пункті пропуску "Краківець" прикордонники затримали водія авто, який незаконно перевозив 158 телефонів IPhone 15 Pro Max.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 7 лютого, у пункті пропуску "Краківець" прикордонники затримали водія авто Citroen, 61-річного уродженця Тернопільської області, який намагався незаконно ввезти в Україну 158 телефонів IPhone 15 Pro Max.

"За ініціативи прикордонного наряду легковик скерували на додаткову перевірку. В ході якої, спільно з оперативними співробітниками та митниками, виявлено 158 штук телефонів IPhone 15 Pro Max. Приховав "яблучну" контрабанду українець в конструктивних особливостях свого автомобіля" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом складено протокол. Гаджети та автомобіль у чоловіка вилучено. Орієнтовна вартість товару сягає 8,2 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.