Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Вівторок, 27 лютого 2024, 13:21

У Львові знайшли нових перевізників для чотирьох автобусних маршрутів, які планують відновити

львівські маршрутки

Маршрутні автобуси №12, №30, №48 та №57 знову відновлять свою роботу, їх обслуговуватимуть нові перевізники, яких не було у Львові.

Про це повідомила пресслужба Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Сьогодні відбувся конкурс з визначення перевізників на міських маршрутах загального користування у межах ЛМТГ. На конкурс було виставлено сім маршрутів. 
 
За словами голови комісії транспорту Ігоря Зінкевича, на участь у конкурсі зголосились три перевізники, а саме: ЛК АТП №1 та дві нові компанії - ТОВ "Транссіті" ТОВ "Епітранс". Всього подано сім пакетів документів. 
 
"ТОВ "Транссіті" та ТОВ "Епітранс" - перевізники, які працюють в різних містах України і мають доволі хороший автобусний парк. У них є близько 200 автобусів "Євро три" і близько 200 низькопідлогових "Євро п»ять". Подали заявки на чотири маршрути. У результаті отримали: "Транссіті" - 57 маршрут, "Епітранс" - 12, 30, 48 маршрути. 
 
 
Нагадаємо,  маршрут №57 з вересня 2019 року обслуговувувало ЛК АТП № 1. Згодом маршрут тимчасово призупинили, а з 10 вересня 2021 року у місті відновили маршрут №57, який сполучає вул. Польову з вул. Максимовича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.