Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Малець

Фб Мальця

Вівторок, 5 березня 2024, 11:57

Молодіжний чиновник Малець задекларував мільйон гривень

Олег Малець

Торік директор КУ "Львівський міський молодіжний центр" Олег Малець задекларував 1,1 мільйона гривень готівки.

Про це йдеться у його декларації про доходи за 2023 рік.

Минулого року Олег Малець задекларував 1 130 079 грн загального доходу. Зокрема: 738 782 грн – зарплата у КУ "Львівський міський молодіжний центр", 391 297 – дохід від зайняття підприємницькою діяльністю.

Посадовець спільно зі своїм батьком Степаном Мальцем, а також з Ніною, Оленою, Світланою Мальцям володіє квартирою у Львові площею 73,3 кв.м. Крім цього, його батько має житловий будинок площею 210 кв.м та земельною ділянкою площею 810 кв.м у селі Підбірці Львівської МТГ.

У червні 2022 року Олег Малець придбав авто Renault Captur 2013 року випуску за 168800 грн.

Чиновник живе без забудов, рахунків у банках, проте зберігає 4 600 доларів готівки.

Додамо, у квітні 2019 року у місті створили "Львівський міський молодіжний центр", який займається підготовкою для подання заявки на конкурс "Молодіжна столиця Європи", проводить різноманітні заходи та профорієнтаційну роботу серед молоді, організовує дозвілля молоді та сприяє її волонтерській діяльності.

З 2019 року комунальне підприємство очолює позаштатний радник міського голови Львова з питань молоді, колишній менеджер проєктів КУ "Інститут міста" Олег Малець.

Малець з 2022 року й дотепер є членом правління ГО "Освітній центр з прав людини у Львові", а з 2018 року – ідеолог ГО "Молодвіж".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.