Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Малець

Фб Олега Мальця

Понеділок, 7 жовтня 2019, 11:42

Горе-візіонери Кобзарєва куруватимуть молодіжні маси Львова

Олег Малець

Олег Малець подав документи на посаду директора Львівського міського молодіжного центру.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2018 рік як кандидата на посаду.

Олег Малець подав свою кандидатуру на посаду директора ЛКП "Львівський міський молодіжний центр". Зокрема, він публікував свою декларацію як кандидата на цю посаду на сайті НАЗК 3 жовтня, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Малець зазначив, що минулоріч увесь його дохід склав 127 479 грн зарплати у КУ "Інститут міста", він обходиться без готівки, рахунків у банках, власної автівки.

Нагадаємо, у квітні цього року у місті створили ЛКП "Львівський міський молодіжний центр", який підпорядковуватиметься департаменту розвитку міськради та фінансуватиметься за рахунок коштів бюджету Львова.

Як заявив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, підприємство покликане сприяти становленню молоді міста, а також займатиметься підготовкою для подання заявки на конкурс "Молодіжна столиця Європи 2022".

Олег Малець працює менеджером проектів КУ "Інститут міста", яке очолює Олександр Кобзарєв

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.