Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проект

візуалізація

П'ятниця, 8 березня 2024, 10:50

На в'їзді до Львова збудують новий мотель та ресторан з прозорим дахом

проект

У селі Малехів дозволили збудувати мотельний комплекс з вмонтованою зеленою терасою на даху ресторану.

Сьогодні, 8 березня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

Згідно з документами, на вул.Київській 5 у с.Малехів біля Львова збудують мотель та кафе. 

"Об'єкт знаходиться на виїзді з міста, по суті у другій лінії від основної траси. Він складається з двох основних будівель. Одна – це мотель, інша – кафе, які мають вмонтовану зелену терасу" – пояснили в управлінні.

Розробники вже вдруге подають проект на розгляд міськради, вони доопрацювали та виправили всі зауваження. Згідно з візуалізацією будівля матиме висоту 4 поверхи, мотель розрахований на 58 номерів, до 116 мешканців. Дозвіл на будівництво отримало приватне підприємство "ЗМИСНА". 

За даними аналітичної системи YouControl, фірма зареєстрована 16 років тому у Львові та займається діяльністю готелів і подібних засобів тимчасового розміщування. Власником компанії є Олійник Богдан, а керівником Олійник Ольга, яка також є власницею готелю Статус на вул. Київській, 6 у Малехові.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.