Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація забудови

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 29 березня 2024, 13:49

На Ткацькій погодили зведення нової шестиповерхівки з підземним паркінгом

візуалізація забудови

У місті триває забудова території вулиць Дашкевича – Ткацької та створення тут нового житлового кварталу.  

Сьогодні, 29 березня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради представили містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор Львова.

Згідно з ними, планується будівництво ТОВ "Річ Девелопмент Груп 2" нового житлового будинку з двоповерховим підземним паркінгом на вул. Ткацька, 21а у Львові.

За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, йдеться про продовження забудови території вулиць Дашкевича – Ткацької, детальний план якої затвердили ще у 2023 році.

"Раніше було сформовано забудову вул. Джерельна – Ткацька – Замарстинівська, це багатофункційна забудова. Цього разу буде більше житлова забудова, хоча з комерційними приміщеннями в межах першого поверху" – наголосив Коломєйцев.

Також планується прокласти нову вулицю між цим житловим кварталом, сполучивши вул. Ткацьку та вул. Дашкевича. Коломєйцев запевнив, що забудовник погодився спорудити цю вулицю за власні кошти. 

Висота нового житлового будинку становитиме 22,1 метра й він матиме 6 поверхів. Тут облаштують 43 квартири та 45 паркомісця. Перший поверх будинку площею 392,99 кв.м призначений для комерції, а на 2-6 поверхах розміщуватиметься житло.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Річ Девелопмент Груп 2" зареєстрована з вересня 2023 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є мешканець села Лисиничі Львівського району Євген Бачинський (80%), львів'яни Олександр Сокотун (13,33%) та Борис Стадник (6,67%).

Олександр Сокотун та Борис Стадник володіють низкою фірм у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.