Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

забудова на вул. Джерельній

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 29 березня 2024, 12:51

Біля ТРЦ Форум Львів зведуть 4-поверхову адміністративно-офісну будівлю

забудова на вул. Джерельній

Простір між будинками на вул. Джерельна, 45, що навпроти ТРЦ "Форум Львів", планують забудувати.

Сьогодні, 29 березня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради представили містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор Львова.

Згідно з ними, планується будівництво адміністративно-офісної будівлі з вбудованими комерційними приміщеннями на першому поверсі та підземним паркінгом на вул. Джерельна, 45 у Львові.

"Там на вулиці Джерельній є порожнє місце в створі вулиці, є фасад, до якого можна приблокуватися і відведена земельна ділянка. Кілька разів цей проєкт розглядався на містобудівній раді, були зауваження мешканців, які проєктанти намагались врахувати, розробляючи цей проєкт" – наголосив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

За його словами, будівля матиме три повноцінні поверхи та четвертий даховий поверх. Її висота буде 14,5 метра. В'їзд у підземний паркінг облаштують з боку вул. Джерельної.

На першому поверсі будівлі розміщуватимуться комерційні приміщення, натомість 2 та 3 поверхи будуть офісними.

Зазначимо, у 2020 році міськрада дозволила перетворити двоповерхову будівлю у багатоповерховий торгово-офісний центр на вул. Джерельній, 69, а у 2019 році у Львівській міській раді оприлюднили детальний план території у районі вул. Газової, вул. П. Куліша, вул. М. Балабана, вул. Джерельної, згідно з яким цю територію забудують новими будинками та офісами. 

Крім цього, на вул. Газовій, де зараз знаходиться водонапірна вежа, планують збудувати 5-поверхову офісну будівлю. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.