Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Джерельна

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 20 березня 2020, 12:40

На Джерельній збудують новий багатоповерховий торгово-офісний центр

вул. Джерельна

Міськрада дозволила перетворити двоповерхову будівлю у багатоповерховий торгово-офісний центр на вул. Джерельній, 69.

Сьогодні, 20 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію Іриною Скарвінко існуючої нежитлової будівлі з добудовою під торгово-офісну будівлю на вул. Джерельній, 69 у Львові.

За словами начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева, на місці двоповерхової будівлі комерційного призначення збудують торгово-офісний центр, який створить нові робочі місця у Львові.

Згідно з проектом рішення, новий торгово-офісний центр мають збудувати на земельній ділянці, площею 0,0410 га, яка є у приватній власністі і призначена для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Як встановили у міськраді, висота офісного центру не повинна перевищувати 19,35 метрів. Згідно з візуалізацією, будівля матиме 5 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 88%. 

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові
зони місцевого значення відповідно до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Джерельною, вул. О. Бальзака, залізничною колією.

За даними НАЗК, у 2017 році Ірина Скарвінко була державним інспектором Львівської митниці ДФС.

Додаамо, район вулиці Куліша забудують новими будинками та офісами

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.