Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

"Бос Авто Україна"

ФБ Львів.Містобудування

П'ятниця, 8 березня 2024, 12:00

Компанія, яка продає авто біля ТРЦ Victoria Gardens, незаконно захопила міську землю

"Бос Авто Україна"

Власники фірми "Бос Авто Україна" не мають жодних дозволів, щоб користуватися цією територією.

Про це повідомляють на сторінці "Львів. Містобудування" у Facebook.
 
На вулиці Кульпарківській, біля великого торгово-розважального центру ТзОВ "Бос Авто Україна" кілька років поспіль торгує автомобілями, які привозять з Європи та США. Але для того, щоб облаштувати майданчик для продажу транспортних засобів, підприємці захопили близько 30 соток комунальної землі.
 
"Жодних документів, які б надавали право користуватися цією землею, у власників фірми немає. ЛМР не приймала рішень. Також відсутня інформація щодо зареєстрованих речових прав на цю ділянку в Державному реєстрі речових прав та Реєстрі прав власності на нерухоме майно" – пояснили в управлінні держконтролю за використанням та охороною земель.
 
 
Раніше працівники управління вже зверталися до власників фірми, аби ті звільнили незаконно зайняту комунальну землю. Та оскільки ті ігнорують вимоги міста, управління держконтролю скерувало заяви до обласної прокуратури та поліції.
 
За даними аналітичної системи YouControl,  ТзОВ "Бос Авто Україна" зареєстроване у Львові 4 року тому та займається діяльністю у сфері транспорту. Власниками компанії Морозов Денис та Ткачук Андрій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.