Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування у Львові

П'ятниця, 8 березня 2024, 13:44

У Львові за два місяці евакуювали 69 авто за паркування на зупинках громадського транспорту

паркування у Львові

Найбільше випадків порушення паркування зафіксовано на зупинці на вул. Героїв УПА, 80.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Від початку року, за паркування на зупинках до адміністративної відповідальності притягнули 189 водіїв, 69 транспортних засобів було евакуйовано

За інформацією управління безпеки, найбільше випадків паркування зафіксовано на зупинці на вул. Героїв УПА, 80. У цій локації за таке порушення цьогоріч інспектори з паркування оштрафували 144-х водіїв.

"Постійна запаркованість у цьому місці не дозволяє автобусам та тролейбусам під’їжджати на достатню відстань до посадкової платформи. Водії громадського транспорту змушені зупинятися практично на проїзній частині. Запарковані машини заважають і пасажирам, які в очікуванні своїх маршрутів часто виходять на дорогу. А це – загроза безпеці усіх учасників дорожнього руху" – наголосили в управлінні безпеки Львівської міськради.

Серед інших зупинок громадського транспорту, де найчастіше фіксують запарковані авто – пл. Петрушевича, 1 та вул. І.Франка, 160.

До слова, штраф за паркування у неналежному місці, коли машина перешкоджає дорожньому руху, становить 680 грн.

Загалом, від початку року інспектори з паркування виписали 31 639 штрафи за порушення правил зупинки/стоянки авто на загальну суму 11,5 млн грн.

Також, через порушення правил стоянки, на арешт-майданчик евакуювали 1086 транспортних засобів.

Нагадаємо, цього тижня на Сихові за годину оштрафували 10 водіїв, які припаркувалися на газонах.

Додамо,  у Львові за два місяці оштрафували понад 1500 водіїв за паркування на пішохідних переходах, а також оштрафували понад 100 водіїв за паркування на місцях для людей з інвалідністю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.