Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування у Львові

Вівторок, 12 березня 2024, 09:34

У Львові від початку року виписали понад 30 тисяч штрафів за порушення правил зупинки авто

паркування у Львові

Лише за минулий тиждень на арешт-майданчик евакуювали 124 транспортних засоби.  

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

За минулий тиждень інспектори з паркування оштрафували 3 474 водіїв за порушення правил зупинки/стоянки авто, на загальну суму 1 273 520 грн.
 
Зазначимо, мінімальний розмір штрафу – 340 грн. Але, залежно від специфіки правопорушення, він може збільшуватися до 680 грн. Якщо ж водій-порушник сплачує впродовж 10 днів, то сума штрафу зменшується вдвічі.

Також, через порушення правил стоянки, за минулий тиждень на арешт-майданчик евакуювали 124 транспортних засоби.

Загалом, від початку року і станом на 7 березня інспектори з паркування виписали 32 870 штрафів за порушення правил зупинки/стоянки авто на загальну суму 12 млн грн.

Також, через порушення правил стоянки, на арешт-майданчик евакуювали 1095 транспортних засобів.

Загалом, від початку року від оплати штрафів за неналежне паркування до міської казни надійшло 12 млн грн. Це в тому числі і кошти від сплати штрафів, які були оформлені в 2023 році. 

Нагадаємо, у Львові за два місяці евакуювали 69 авто за паркування на зупинках громадського транспорту, а минулого тижня на Сихові за годину оштрафували 10 водіїв, які припаркувалися на газонах.

Додамо,  у Львові за два місяці оштрафували понад 1500 водіїв за паркування на пішохідних переходах, а також оштрафували понад 100 водіїв за паркування на місцях для людей з інвалідністю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.