Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація житлового комплексу

city-adm.lviv.ua

Середа, 13 березня 2024, 11:18

У Винниках зведуть житловий комплекс з підземним паркінгом

візуалізація житлового комплексу

Будинок матиме 4 поверхи та підземний паркінг на 37 місць.

Вчора, 12 березня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради представили містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор Львова.

Згідно з ними, на вул. Івана Франка, 114-б у місті Винники, що біля Львова,  збудують багатоквартирний житловий комплекс з підземним паркінгом. В межах ділянки також протікає річка Марунька.

Згідно з документом, будівля матиме три повні поверхи, четвертий зміщений поверх, а також підземний паркінг на 37 місць, у якому також планують розмістити приміщення подвійного призначення. Крім цього, забудовник погодився передати частину приміщень будівлі у власність громаді Львова.

Дозвіл на будівництво отримала створена рік тому будфірма ТзОВ "Гарден Естейт".

 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Гарден Естейт" зареєстроване у березні 2023 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є мешканець села Шили Тернопільської області Володимир Гадзіна, мешканець села Станківці Львівської області Іван Чапляк та львів'янка Олена Куліковська.

Володимир Гадзіна та Іван Чапляк також є співвласниками ще однієї будфірми Львова – ТОВ "Інтел девелопмент груп".

Додамо, у Винниках на земельній ділянці площею 16,5 га планують облаштувати дитячу футбольну школу-інтернат, якою займеться школа Мирона Маркевича "Рух-Винники".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.