Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Героїв УПА, 76

city-adm.lviv.ua

Четвер, 9 травня 2024, 15:52

На вулиці Героїв УПА планують облаштувати сквер

вул. Героїв УПА, 76

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою пропонують надати ДП "Боднарівка" ділянку на вул. Героїв УПА, 76 для облаштування скверу.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 26 квітня 2024 року. 

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про затвердження Франківській РА проєкту землеустрою щодо земельної ділянки та надання ДП "Боднарівка" у постійне користування території на вул. Героїв УПА біля будинку № 76 для збереження та використання скверу.

Згідно з документом, йдеться про ділянку площею 0,1550 га, що знаходиться на вул. Героїв УПА, 76 у Франківському районі Львова й входить до земель рекреаційного призначення.

"Затвердити Франківській районній адміністрації проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1550 га на вул. Героїв УПА біля будинку № 76 для збереження та використання скверу за рахунок земель рекреаційного призначення, перевівши їх із земель, що не надані у власність або користування" – йдеться в проєкті ухвали.

Мешканці будинку на вул. Героїв УПА, 76 звернулись до міськради з проханням облаштувати тут сквер.

Через те, що ця ділянка не має кадастрового номера, міськраді потрібно розробити проєкт землеустрою щодо цієї земельної ділянки, зареєструвати  право комунальної власності на неї, а також надати її у постійне користування землю ДП "Боднарівка" ЛКП "Зелений Львів" для збереження та використання скверу.

Додамо, раніше у місті зареєстрували електронну петицію з вимогою зберегти сквер на вулиці Шевченка, 66.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.