У Львові вирішили демонтувати три МАФів

середа, 22 травня 2024 р. о 15:49

Виконком дозволив демонтувати три МАФи на вул. Виговського, вул. Петлюри та у 7-му Скнилівському провулку, які були встановлені без належних дозволів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 21 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про демонтаж трьох тимчасових споруд на вул. І. Виговського, С. Петлюри та у 7-му Скнилівському провулку.

У міськраді пояснили, що МАФи встановлені незаконно, тому їх мають демонтувати. Зокрема, це такі МАФи:

- на вул. І. Виговського, 25-29;

- на вул. С. Петлюри, 37;

- у 7-му Скнилівському провулку, 7.

Власники цих МАФів повинні їх демонтувати впродовж 20 днів. Якщо підприємці не демонтують кіоски добровільно, то "Адміністративно-технічне управління" спільно з представниками районних адміністрацій повинні знести їх протягом двох місяців.

Додамо, у березні у місті демонтували 6 кіосків ринку, що знаходиться біля центрального універмагу на перехресті вул. Володимира Великого, 59 – вул. Княгині Ольги, а на початку травня виконком міськради дозволив демонтувати п'ять МАФів на вул. Миколайчука та вул. Стрийській.

Також у місті демонтували закинутий кіоск на вул. Куліша, 46, який знаходиться поблизу ТЦ "Форум Львів".

Мітки: інфраструктура, виконком ЛМР, МАФ, новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024