Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

МАФ на вул. Куліша, 46

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 19 березня 2024, 10:49

У Львові демонтували МАФ на вулиці Куліша

МАФ на вул. Куліша, 46

У місті демонтували закинутий кіоск на вул. Куліша, 46, який знаходиться поблизу ТЦ "Форум Львів".

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Працівники комунального підприємства "Адміністративно-технічне управління" демонтували кіоск вул. Куліша, 46 площею понад 120 кв.м, що знаходиться поблизу ТЦ "Форум Львів".

"Кіоск, а точніше – згарище на вул. Куліша, 46а взялися демонтувати. Є згода і домовленість – усе, що залишилось від кіоску, забираємо, а ділянку приводимо до ладу" – заявив заступник міського голови Любомир Зубач.

За його словами, на тимчасову споруду не було жодних документів, а термін дії договору про оренду закінчився ще у 2013 році. З того часу тривали суди, проте зараз власник скасував право власності на тимчасову споруду.

Зазначимо, у червні 2017 року згорів МАФ вул. Куліша, 46, а також 12 навколишніх дерев. Кіоск довший час не функціонував, а раніше у цьому павільйоні працював заклад харчування з літнім майданчиком.

Додамо, нещодавно у місті демонтували 6 кіосків ринку, що знаходиться біля центрального універмагу на перехресті вул. Володимира Великого, 59 – вул. Княгині Ольги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.