Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

демонтаж МАФів

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 18 березня 2024, 12:54

На вулиці Миколайчука у Львові триває демонтаж МАФів

демонтаж МАФів

Демонтують кіоски, які потрапляють у межі проєкту будівництва трамвайної колії на вул. Миколайчука.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

У місті демонтували 6 кіосків ринку, що знаходиться біля центрального універмагу на перехресті вул. Володимира Великого, 59 – вул. Княгині Ольги.

Також триває демонтаж цегляних споруд. Загалом у межах майбутньої реконструкції вулиці Миколайчука мають демонтувати близько 60 павільйонів.

"Тимчасові споруди опинились фактично на планованій дорозі і частково на проєктованій трамвайній колії. Тож було ухвалено рішення про їхній демонтаж. І підприємці ринку пішли місту назустріч. Попри те, що ринок заберуть, робочі місця буде збережено. Їх перенесуть на іншу локацію. Там вони матимуть сучасніший та охайніший вигляд" – пояснили в департаменті містобудування Львівської міської ради.

Нагадаємо, ще у червні 2023 року виконком Львівської міськради дозволив демонтувати кіоски, які потрапляють у межі проєкту будівництва трамвайної колії на вул. Миколайчука.

Виконком доручив ЛКП "Львівавтодор" розпочати реконструкцію вул. І. Миколайчука за проєктом ЛКП "Інститут просторового розвитку" на початку червня 2023 року.

Додамо, у грудні 2023 року у міськраді вимагали демонтувати  вісім павільйонів на вул. Володимира Великого, 59, заявляючи, що вони встановлені на комунальній землі без жодних правових підстав. Натомість власники цих МАФів виступили проти такого рішення та звернулися до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.