Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pidgbibl.blogspot.com -

Понеділок, 29 квітня 2013, 18:12

Бібліотекарів Львівщини тренують для надання електронних послуг

50 працівників бібліотек Львівщини в межах проекту "Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування" взяли участь у 5 тренінгах з питань електронного урядування.

Про це сьогодні, 29 квітня, Варіантам повідомили представники ГО "Європейський діалог" та Регіонального тренінгового центру Львівської обласної універсальної  наукової бібліотеки.

Згідно з повідомленням, тренінги з електронного урядування проводяться для цільових груп: представників НУО, органів місцевої влади, бібліотечних працівників.

За словами представника ГО "Європейський діалог" Олександра Софія, такі тренінги дають можливість працівникам бібліотек допомагати звичайним громадянам в ознайомленні з адміністративними послугами.

Зокрема, завдяки інтернету в сільських бібліотеках, мешканці сіл можуть отримувати необхідну інформацію щодо конкретних послуг, які можуть надавати адміністративні центри, про правильність заповнення бланків тощо.

Окрім цього, згідно з повідомленням, з цією метою в районах також проводять консультаційні візити.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.