Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

hopak.kiev.ua

Вівторок, 21 травня 2013, 14:28

Влітку на Левандівці діятиме безкоштовний дитячий табір

Під час літніх канікул на Левандівці діятиме безкоштовний дитячий табір.

 

Про це повідомив начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради Володимир Шнайдер, передає прес-служба ЛМР.  

«Влітку на Левандівці працюватиме безкоштовний дитячий табір. Це перший табір, який ми проводимо спільно. Задіяні і освітні установи, і різні організації, і спортивні секції. Так, протягом двох тижнів кожного дня буде якась пропозиція дозвілля чи спорту для дітей, які мешкають у цьому мікрорайоні. Це відбуватиметься на базі туристично-краєзнавчого центру «Левандівка». Наприклад, «Манівці» матимуть день, коли забавлятимуть дітей, працюватиме скеледром. Влітку з певними видами спорту, з певними організаціями ми їдемо у мікрорайони, у парки для того, щоб люди побачили на власні очі, як це відбувається, і змогли влаштувати дитину у спортивну секцію. Також відвідувачі отримають там усю інформацію про усі секції у Львові та графіки їхньої роботи.

Це важливо, тому що, на жаль, тільки 8,4% дітей з близька 65 тисяч, які навчаються у школах міста, займаються спортом. У Львові недостатня наповненість секцій. А дітей може займатися значно більше, просто батьки не знають про можливості для їхніх дітей безкоштовно відвідувати спортивні заняття. Тому ми і йдемо з різними видами спорту до мешканців у місця їхньої найбільшої дислокації», - розповів Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Також літні табори діятимуть при УДЮМКах у кожному районі Львова. Зараз управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР готує графік усіх заходів для дітей, які відбуватимуться під час літніх канікул.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.