Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 лютого 2023, 13:11

На Левандівці збудують багатововерхівку на 68 квартир

візуалізація

Виконком дозволив збудувати на вул. М. Мундяк, секційний 8-поверховий будинок з підземним паркінгом.

Сьогодні, 10 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Нові Буд Інвест" багатоповерхового житлового будинку з вбудованими офісними приміщеннями та підземним паркінгом на вул. М. Мундяк, 5 у Львові зі знесенням існуючих споруд.

Нову багатоповерхівку збудують на місці двоповерхового житлового будинку та металевих гаражів, які мають знести, на земельній ділянці, загальною площею 0,2214 га, що передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, йдеться про зведення житлового будинку на три секції, висотою у 27,4 метра, що становитиме дві частини на 7 та 8 поверхів. Окрім житла, у багатоповерхівці розміщуватимуться офісні приміщення та передбачений підземний паркінг. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%.

Загальна площа житлових квартир становитиме 4 032,25 м², а вбудованих офісних приміщень – 446 м². У будинку передбачено 68 квартир (27 – однокімнатні, 20 – двокімнатні, 21 – трикімнатні) та підземний паркінг на 56 паркомісць. Багатоповерхівка передбачена для проживання 158 мешканців

Також на ділянці забудовник, крім житлового будинку, має облаштувати два дитячих майданчики на 109 м² та 92 м², майданчик для відпочинку площею 131 м², спортивний майданчик на 73 м², гостьову стоянку на два авто, а також відремонтувати частину вулиці М. Мундяк.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проєкт нового будівництва повністю відповідає всім містобудівним нормам.

Земельна ділянка, на яких зведуть новобудову, належать до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови (5-10 поверхів) відповідно до зонінгу Залізничного району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Нові Буд Інвест" зареєстроване з лютого 2021 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власниками компанії є львів'яни Олег Булич та Юрій Колодій, яких також належить ще низка будфірм Львова, як "Компанія Нові Буд" та "Ейр Тех".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.