Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

uafan.net

Четвер, 4 липня 2013, 15:42

Півзахисник "Карпат" Кополовець повертається у рідний клуб ? "Говерлу"

Півзахисник "Карпат" Михайло Кополовець найближчий рік проведе в оренді в ужгородській "Говерлі".

Нагадаємо, що Михайло є вихованцем цього клубу і саме з нього перейшов до "Карпат". По завершенню терміну оренди закарпатці зможуть скористатися правом викупу трансферу футболіста.

"Так, справді, я переходжу в "Говерлу". Не буду приховувати, що хотів змінити обстановку. "Говерла" запропонувала оренду на рік, тож я погодився. Поруч будуть батьки, друзі, рідні... Я вже мав розмову з В’ячеславом Грозним, який сказав, що на мене розраховує, тим паче, що я місцевий. Він хоче, щоб я грав, а я хочу виправдати його надії" – каже Кополовець.

"Під час міжсезоння у мене були й інші варіанти для продовження кар’єри. Мова йде про два клуби, але то тренери змінюються, то керівники, а як ми знаємо, кожен запрошує до команди тих гравців, яких бачить у складі".

"Я б дуже хотів зустрітися з нашими фанами. Тобто, якби я остаточно переходив в інший клуб, то одразу ж з ними зустрівся б. Може, ще прийде такий час. Наразі ж я хочу подякувати їм за неймовірну підтримку, яку я сповна відчував. У нас такі стосунки склалися, що залишається хіба їм вклонитися. Вони – найкращі в Україні і таких більше нема ніде. Я не кажу "прощавайте", а лише "до побачення", адже ніхто не знає, що його чекає в майбутньому. Наостанок я хочу сказати, що в нас завжди були теплі, навіть рідні стосунки, бо ці хлопці мені близькі за духом. Якби не вони, то я б не відчув, що таке справжні фанати", – підсумував Михайло Кополовець.

Джерело:Футбол24

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.