Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

image.tsn.ua

Середа, 16 травня 2012, 17:35

Апеляційний суд визнав вирок Луценка правомірним

Апеляційний суд Києва визнав правомірним вирок, який винесли колишньому міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку Печерським районним судом столиці.

Відповідну частину ухвали оголосив сьогодні головуючий колегії палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Києва Іван Рибак, зауваживши, що мотивувальна частина ухвали буде надана адвокатам 22 травня о 15.00.

«Вирок Луценку та Приступлюку, винесений Печерським районним судом Києва, визнати правомірним, скарги адвокатів залишити без задоволення», - зазначено в ухвалі суду.

Нагадаємо, Ю.Луценко був затриманий 26 грудня 2010 року. Генпрокуратура висунула йому обвинувачення в заволодінні державним майном в особливо великих розмірах та в перевищенні службових повноважень.

27 лютого 2012 року Печерський райсуд Києва засудив Ю.Луценка до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна (643 тис. грн. компенсації МВС за завдані збитки), з позбавленням права обіймати керівні посади і рангу державного службовця.

Джерело: УНІАН

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.