Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

kiev.ko.slando.ua

Вівторок, 17 вересня 2013, 14:14

Виставка-конкурс "Lviv Scale model Fest 2013" пройде у Львові протягом цих вихідних

21-22 вересня у Львівському палаці Мистецтв відбудеться виставка-конкурс маштабних моделей "Lviv Scale model Fest 2013", під час якого визначатимуть переможців у 95-ох категоріях.

Про це на прес-конференції повідомив голова оргкомітету "Lviv Scale model Fest" Юрій Кисіль, передає кореспондент Варіантів.

На виставці будуть представлені роботи авторів з України, Польщі, Росії, Угорщини, Білорусі. Будуть присутні як початківці моделісти, так і досвідчені майстри з міжнародним визнанням.

Конкурсна частина виставки визначить переможців у різних вікових та тематичних категоріях. До складу журі увійдуть 5 професіоналів з усієї України.

Минулого року на виставці-конкурсі було представлено 500 моделей. Тоді було понад 100 учасників та 3 тисячі відвідувачів.

Цьогоріч проведуть виставку у Львівському палаці Мистецтв, який зможе розмістити більше експонатів та відвідувачів.

На виставці проведуть майстер-класи з моделювання. Зокрема покажуть, як потрібно фарбувати моделі, та працювати з дрібними деталями.

Для дітей проведе майстер-клас 11-річна дівчинка, яка минулого року брала участь "Lviv Scale model Fest" і отримала нагороду в одній з категорій.

Цьогоріч буде 95 категорій, серед яких 18 дитячих.

Також на конкурсі в якості журі виступить Михайло Городнічий, який виготовляє макети автомобілів для модельних фірм для копіювання та випуску серії маштабних моделей.

Захід організований з ініціативи львівських моделістів, львівськогоінтернет-ресурсу A-Z-models.com.ua та  Галицького історико-технічного товариства (ГАІТЕТ) за підтримки Академії Сухопутних військ України та Львівської міської ради.

Вхід на виставку безкоштовний.

Нагадаємо, вперше "Lviv Scale Models Fest" пройшов у Львові 3-4 листопада минулого року.

Автор: Віктор Маленчак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.