Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ua.racurs.ua

Четвер, 10 жовтня 2013, 16:48

Нардепи з Львівщини відкидають звинувачення у хуліганстві, а натомість зареєстрували зустрічну заяву

8 жовтня народні депутати – члени МДО «Львівщина» зареєстрували заяви про вчинення кримінального правопорушення у Печерському райвідділі міліції РУ ГУ МВС України м. Києва.

Про це йдеться на сайті міжфракційного депутатського об'єднання "Львівщина".

Нагадаємо, 27 вересня 2013 року на адреси народних депутатів України – членів МДО «Львівщина» надійшли листи від Слідчого Управління ГУМВС України у м. Києві із «запрошенням» прибуття на допит щодо «подій, які мали місце 19.09.2013 року у приміщенні Державної казначейської служби України» в рамках порушеного кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України («хуліганство, вчинене групою осіб»).

Позавчора народні депутати – члени МДО «Львівщина» особисто зареєстрували заяви про вчинення кримінального правопорушення у Печерському райвідділі міліції РУ ГУ МВС України м. Києва, маючи намір довести абсурдність цих звинувачень, йдеться на сайті об'єднання.

"Народним депутатам було створено суттєві перешкоди у відвідуванні державного органу, не виконано службовими особами Державної казначейської служби України законних вимог Народного депутата України щодо безперешкодного проникнення до органів державної влади та надання можливості зареєструвати Депутатське звернення, а також і зустрічі з безпосереднім керівником органу", повідомляють нардепи з Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.