Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

http://dzyga.com

П'ятниця, 25 травня 2012, 18:09

У Львівській фанзоні виступатимуть GOLDIE, KRYPTIC MINDS та ATOMIC HOOLIGAN

У рамках фестивалю «FаnARTia», 29 та 30 червня у Львові і в Україні вперше на одній сцені гратимуть лідери світової електронної музики: засновник стилю drum&bass, британський музикант, продюсер, діджей і актор, художник і скандальна постать - GOLDIE із MC LOWQUI; один із і найбільш прогресивних електронних проектів dubstep-сцени - KRYPTIC MINDS та лідери світової брейкбіт-сцени ATOMIC HOOLIGAN.



Також у ці дні можна буде почути представників української електроніки, серед яких DJs DERRICK, TONIKA, MAX NRG, GARRY SHUMOFF, BOB ROVSKI, MAX NRG, MC NED та польські ROS ft. LADY KATEE.

Окрім того, протягом дня на території фестивалю відбуватимуться покази відео-арту, медіа- інсталяції, перфоманси та майстер-класи школи професійного ді-джеїнгу "Paradek".

Найбільший рейв літа розміститься перед Львівською Оперою у офіційній фан-зоні чемпіонату Європи з футболу 2012 року на проспекті Свободи у Львові.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.