Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Понеділок, 11 червня 2012, 14:14

Сьогодні у львівській фан-зоні виступить гурт ТНМК

Сьогодні, 11 червня у львівіскій офіційній фан-зоні виступить відомий український гурт Танок На Майдані Конго. Музиканти виконають пісні на футбольну тематику і свої відомі хіти, повідомив під час сьогоднішнього брифінгу лідер гурту Олег Михайлюта (Фагот).

Музикант порадив сьогодні всім болівати щиро за збірну, всім серцем, але без "фальш-феєрії", без дудок. Також зазначив, що така подія як Євро-2012 це і хороша нагода позбутися негативного іміджу України, який зараз існує в світі завдяки політичним подіям.   

"Мені хочеться вірити, що люди, які приїдуть в Україну, вболівальники, пожити тут, місяць повболівати, поїздити по містах, вони будуть спілкуватися з нормальними людьми, а не владою. Якщо влада не робить нічого позиційного для того, щоб в Україні було краще, це зроблять звичайні люди".    

Нагадаємо, що виступ гурту ТНМК в офіційній фан-зоні розпочнеться о 17.40, перед ними виступить львівський гурту Cherry Band.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.