Зміст статті

25 серпня 2023олександр ковальчук

Пісні фронту 2023 (# 74)

Деяка українська попмузика під час війни з Росією.

Декілька треків від представників української попсцени, що намагаються стати суголосними навколишній війні з Росією.

Українська попмузика змінюється повільно. Інколи навіть декілька вдалих альбомів за рік може бути великим щастям. Ще повільніше змінюється реакція місцевих музикантів на якісь великі виклики.

Макс Барських & Дорофєєва

Рекламний трек з елементами неошароварних натяків та бляклих кліше за мотивами гурту Kazka. Цих людей не змінить навіть війна.

Пономарьов, Хома, Тополя, Alekseev

Кітчевий романс від допотопних артистів відразу зазіхає на якусь пародію збоку. Загублений трек до фільму студії Довженка про трудові будні радянської України.

ТНМК & Yarmak

Псевдобанґер від ТНМК з утопічними ідеями альони альони та недорепером Ярмаком, який ще й профанує святу пам'ять про Біґґі та Тупака своїм жахливим речитативом.

Оксана Муха

Після різдвяного кітчу у фільмі Щедрик львівська виконавиця Муха продовжує давати Квіту Цісик у піднесеній вакарчукесці про щось велике.

Oxana Trach

З таким голосом варто співати щось більше адекватне за межами неошароварного примітиву. Jerry Heil має десь тихенько плакати.

Без Обмежень & Злата Огнєвіч

Спадкові вакарчукісти в дуеті з Огнєвіч дарують країні нудний попсарок з дзвонами, де лише бракує вокалістки гурту Lama. Нащо ж так знову мучити Шарлін Спітері.

Volkanov & Pauchek

Базарне гоп ца-ца для олдових поціновувачів весільного кітчу та шалашного трешу перекочувало на пляж, щоб втопити у водах Дніпра Олега Винника та Стаса Міхайлава.

Тіна Кароль

Тіна Кароль так нічого і не зрозуміла за два роки війни. Вона й досі розвівається білим пляттячком на довоєнному даху десь на Хрещатику. Інкубаторна посестра Лободи.

Nazva

Львівські халтурники Nazva разом з бандуристкою Krutь у наївній забаві про далеких для них трикстерів з паразитним косом під Веса Андерсона та Галаневича. Дай, Боже, нашим теляткам вовка з'їсти.

Monokate

Фронтменка гурту Go_A з сеансом карпатської псевдомістики до прісного фільму про Довбуша з особливо нездарним саундтреком.


фото: Фб GeneralStaff.ua

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.